Totaaloplossing gezinswoning

P.A. - gezinswoning - Zonnebeke

Volledige technische installatie op maat van de klant.

 

Plan van aanpak

Samen met de bouwheer, architect en interieurvormgever hebben we een concept uitgewerkt, waarbij een optimaal klimaat, rendement en gebruiksgemak voorop stonden.

Concept en ontwerp

Geothermische Weishaupt-installatie gecombineerd met vloerverwarming waarop ook passieve koeling kan worden toegepast. Met behulp van een warmtewisselaar op de ventilatie-unit van Zehnder kan verder gekoeld worden indien nodig. Alles wordt geregeld met een gebouwbeheersysteem op basis van KNX en de Gira X1 server.

Uitvoering

Een intelligente screensturing op basis van binnen- buitentemperatuur en daglicht zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Elke kamer kan afzonderlijk in temperatuur geregeld worden, voor zowel koeling als verwarming.

De ventilatie is ook volledig aan te sturen door de gebruiker of automatisch, met de nodige tijdschakelklokken kan de binnenlucht op de juiste tijdstippen ververst worden.

Sanitaire toestellen werden door de bouwheer gekozen en vakkundig door ons geplaatst. Met de nodige pompsturingen is er onmiddellijk warm water ter beschikking, wat waterverspilling tegen gaat.

De elektrische installatie met gebouwbeheersysteem werd goed doordacht ontworpen om klaar te staan voor de toekomst.

 

 

Oplevering

In samenspraak met de bouwheer krijgen wij nog een aantal maanden toegang tot de technische installatie vanop afstand. Op die manier kunnen we de laatste parameters nog verder optimaliseren. Waarna er nog altijd op onze uitstekende service kan gerekend worden.

We zijn trots om dit leuke project op deze manier op te leveren, en wensen de bouwheer veel geluk in zijn nieuwe woning.

Ook dit zijn tevreden klanten van Pacquet:

Totaaloplossing Zorgappartementen

Bed&Zorg-Ieper

Verwarming, koeling en sanitaire installatie in 7 zorgappartementen. Met het gebouwbeheersysteem worden de appartementen continu gemonitord.

Meer info

Nieuw project starten?

Ben je als architect, studiebureau of aannemer op zoek naar een partner waarop je kan rekenen?

neem contact op