Energietechniek

Diensten

“Kwalitatief hoogstaande installaties ontwerpen op maat”

Aan de basis van onze verwarmings- en koelinstallaties ligt eenĀ doorgedreven analyse van de eisen en noden van de bouwheer. Hierbij speelt het energetische aspect een grote rol zonder daarbij het comfort van de eindgebruikers uit het oog te verliezen.

De rode draad in onze ontwerpen en realisaties is de zin voor kwaliteit en afwerking. Onze grootste uitdaging bestaat erin om duurzame installaties af te leveren met minimale onderhouds- en verbruikskosten.

We hebben de nodige tools in huis om de meest complexe hydraulische en aƫrolische uitdagingen aan te gaan. Na de studie wordt door middel van onze 3D-software de installatie tot in het kleinste detail ontworpen. Zelfs volledige stookplaatsen worden in ons eigen atelier geprefabriceerd, wat aanzienlijke tijdswinsten oplevert op de werf.

Na montage en opstart worden de projecten tot in de puntjes ingeregeld. We beschikken hiervoor over de juiste meetapparatuur om dit in eigen beheer uit te voeren. Standaard voorzien we de nodige tools om de installaties vanop afstand op te volgen.

 

Tevreden klanten van Pacquet:

HVAC en sanitair in kantoorgebouw

Valvan-Menen

Verwarming, koeling en ventilatie in kantoorgebouw. Volledige sanitaire voorzieningen met kwalitatieve materialen.

Meer info

Totaaloplossing Zorgappartementen

Bed&Zorg-Ieper

Verwarming, koeling en sanitaire installatie in 7 zorgappartementen. Met het gebouwbeheersysteem worden de appartementen continu gemonitord.

Meer info

Problemen? Niet voor ons!

Als ervaren partner, garanderen we u steeds de beste oplossing bij problemen met uw installatie.

Dankzij ons team kunnen we steeds overleggen en samen tot een oplossing komen, mocht blijken dat de uitdaging groter is dan gedacht.
Dankzij ons magazijn in eigen beheer, zijn we in staat om als snelste te reageren bij problemen.