Elektrische installaties

Diensten

“Een gebouwbeheersysteem moet het gebruik van dat gebouw vereenvoudigen.”

Complexe, volledig geïntegreerde elektrotechnische installaties in de tertiaire en industriële sector vereisen een gebouwbeheersysteem. De absolute doelstelling van dit systeem is om het beheer en daarmee het gebruik van het gebouw gemakkelijker te maken.

Wij opteren voor een eigen ontwikkelde sturing. Zo houden we alle touwtjes in handen en zijn we niet afhankelijk van derden. Dit zorgt ervoor dat we de best mogelijke service kunnen bieden aan de klant. We kiezen voor uniforme installaties met vaak terugkerende elementen. Dit stelt ons in staat om een snellere service en beter onderhoud te leveren. Dankzij deze aanpak krijgt de klant bovendien een gevoel van herkenning.

Ook de elektrische installatie ontwerpen we volledig in Revit. Met deze software kunnen we lichtstudies uitvoeren, vermogens- en kabelberekeningen maken, enz. De elektrische borden worden vooraf volledig geëngineerd, gemonteerd én geprogrammeerd in ons atelier. Dit heeft als grote voordeel dat de tijd op de werf serieus wordt ingekort.

Voor het gebouwbeheersysteem zweren we bij de KNX-standaard, want de mogelijkheden met KNX zijn vrijwel onbeperkt. Daarbovenop wordt een visualisatie en centrale sturing gemaakt op maat van de klant.

De installatie kan via smartphone, tablet of PC aangestuurd en gemonitord worden. Wij kunnen, na vrijgave door de klant, vanop afstand werkzaamheden uitvoeren aan de sturing. Dit beperkt uiteraard drastisch de onderhouds- en servicekosten.

Tevreden klanten van Pacquet:

Problemen? Niet voor ons!

Als ervaren partner, garanderen we u steeds de beste oplossing bij problemen met uw installatie.

Dankzij ons team kunnen we steeds overleggen en samen tot een oplossing komen, mocht blijken dat de uitdaging groter is dan gedacht.
Dankzij ons magazijn in eigen beheer, zijn we in staat om als snelste te reageren bij problemen.