Ontwerpen

Diensten

Conceptstudie

De conceptstudie vormt de eerste stap binnen het item ‘Ontwerpen’ in het BIM-model van Pacquet. Samen met de bouwheer, het studiebureau of de architect gaan we op zoek naar de beste technische oplossing voor elk project.


Gedetailleerd ontwerp

Na akkoord over het concept werken we een gedetailleerd model uit met de correcte componenten. In deze fase werken we het project uit tot in het kleinste detail.

         


Analyse

We voeren de noodzakelijke analyses uit. Dit is een cruciaal onderdeel van de ontwerpfase, want het uiteindelijke plan steunt uiteraard op de resultaten van onze analyses. Denk maar aan vermogensberekeningen, lichtstudies en warmteverliesberekeningen.


Documentatie en planning

Op basis van het gedetailleerd ontwerp en onze analyses produceren we de elektrische en hydraulische schema’s, de stukkenlijsten en de werfdocumenten. Daarna gaan we met de verschillende partijen proactief aan de slag om het project binnen het beoogde tijdsbestek én budget te verwezenlijken.

Tevreden klanten van Pacquet:

HVAC en sanitair in Logistiek Centrum

Dewulf - Roeselare

Dankzij ons BIM-model waren we in staat om het project met een beperkt aantal mensen binnen de vooropgestelde termijn op te leveren.

Meer info

Problemen? Niet voor ons!

Als ervaren partner, garanderen we u steeds de beste oplossing bij problemen met uw installatie.

Dankzij ons team kunnen we steeds overleggen en samen tot een oplossing komen, mocht blijken dat de uitdaging groter is dan gedacht.
Dankzij ons magazijn in eigen beheer, zijn we in staat om als snelste te reageren bij problemen.