Totaaloplossing Zorgappartementen

Bed&Zorg-Ieper

Verwarming, koeling en sanitaire installatie in 7 zorgappartementen. Met het gebouwbeheersysteem worden de appartementen continu gemonitord.

Plan van aanpak

De architect met kennis in de bouw en de bouwheer met kennis in de zorgsector zorgden voor een goede leidraad bij het ontwerp van de technische installatie waarbij ergonomie, comfort en gebouwbeheer centraal stonden.

Model uitgewerkt

Het gebouw werd uitgerust met een op maat gemaakt beheersysteem. Hierin werden naast de algemene functies ook de toegangscontrole, branddetectie, HVAC en camerabewaking geïntegreerd.

Ieder appartement werd uitgerust met een verwarmingsketel, een ventilatiesysteem en airco. Bovendien zijn de badkamers ergonomisch ontworpen met het oog op maximaal comfort voor de pati├źnten.

 

Gebruik en onderhoud

Jaarlijks komen wij ter plaatse om de nodige onderhoudswerken en testen op de goede werking uit te voeren. Met een gebouw in topvorm tot gevolg!

Ook dit zijn tevreden klanten van Pacquet:

HVAC en sanitair in Logistiek Centrum

Dewulf - Roeselare

Dankzij ons BIM-model waren we in staat om het project met een beperkt aantal mensen binnen de vooropgestelde termijn op te leveren.

Meer info

Nieuw project starten?

Ben je als architect, studiebureau of aannemer op zoek naar een partner waarop je kan rekenen?

neem contact op